През октомври 2023 г. стартира единствената по рода си инициатива в България „Отговорна игра на фокус“.

Лектори от авторитетни международни организации, които имат дългогодишен опит в сферата, споделят опита си и методите на работа в рамките на обучения на актуални и интересни теми, обхващащи проблеми като дигиталните зависимости, проблеми с хазарта и др.

Заедно можем да популяризираме разумното поведение при игра и образоването на потребителите, да повишим квалификацията посредством обучение на служителите в бранша и да работим с партньори, за да развием нашето разбиране за отговорната игра.

Какво правим?

 • responsible gaming month 2

  информационни кампании

 • responsible gaming month 2

  уебинари и семинари

 • responsible gaming month 2

  обучения

 • responsible gaming month 2

  консултативни съвети

 • responsible gaming month 2

  програми за обмен на добри практики, свързани с отговорна игра

 • responsible gaming month 2

  срещи и работни групи с институции и организации, работещи по темата

 • responsible gaming month 2

  работа с образователни институции

Как да помогна?

nissan juke
 • responsible gaming month 2

  Подпомагайки инициативата, вие подкрепяте дългосрочен проект за изграждането на култура на отговорно отношение към играта, превенция на зависимости и формиране на балансирани навици в обществото за ползване на дигиталните технологии.

 • responsible gaming month 2

  За да подкрепите инициативата чрез дарение, моля последвайте този линк - Направи Дарение

Посетете семинарите и уебинарите

 • responsible gaming month 2

  Присъединете се към нас като посетите семинарите и уебинарите, организирани в рамките на инициативата, с участието на световноизвестни авторитети в областта, които ще говорят специално за вас.

nissan juke

Участвайте с вашето Case Study

nissan juke
 • responsible gaming month 2

  С цел популяризиране на политиките, свързани с отговорна игра, в рамките на Месеца на отговорната игра всички компании ще имат възможността да представят свои политики под формата на case study. Всички компании, които участват, ще бъдат автоматично номинирани за наградите на партньорите ни от BEGE.

 • responsible gaming month 2

  Само обединени около каузата на отговорната игра, гласът на социално отговорните компании в бранша ще се чуе

Case Study 2023

 • Лицензирани оператори представиха политиките си за отговорно игрално поведение като част от инициативата „На фокус: Отговорна Игра“

 • Лицензирани оператори и организатори на хазартни игри представиха своите успешни кампании и политики за проактивна превенция на неразумното игрално поведение под формата на Case Studies на 20-и ноември в клуб Black&White, комплекс Palms Royale Sofia. Събитието се проведе като част от инициативата „На фокус: Отговорна игра“, организирана от Фондация „Отговорна игра“. По време на него взеха участие онлайн операторите Palms Bet, Alpha Win, Sesame, доставчикът и оператор Playtech, както и наземният оператор Larj.

  Експертно международно жури в състав Питър Ремърс, д-р Марис Катания, Дан Илиовичи, Зоран Пухач, Мило Борисов, Роси МакКий, Светослав Кирилов и д-р Вяра Ганчева определиха операторът с на-добра програма за отговорна игра, взимайки предвид цялостното изпълнение на програмата, качеството на съдържанието, комуникацията с таргет аудиториите и оригиналността. На първо място бе класиран международният оператор Playtech с интегрирането на изкуствен интелект в програмата си, а второто място взе Palms Bet заради развитата си цялостна стратегия за комуникация.

  Всички участници в инициативата бяха номинирани в категория „Най-добра цялостна програма за Отговорна игра“ на традиционните годишни BEGE награди 2023, с които са отличават личности и компании за цялостен принос и високи постижения в областта на игралната и развлекателната индустрия.

ПРОГРАМА

Виж програмата

Информация за предвидените семинари и уебинари

Мисия и цели

 • responsible gaming month 2

  Нашата цел е да популяризираме политиките на разумното поведение при ползване на продуктите на игралната индустрия, повишаване на културата на потребителите по отношение на отговорното поведение в игра, обучението на работещите в бранша и съвместна работа на всички, ангажирани в индустрията, за да повишим нивото на разбиране по отношение на отговорната игра.

nissan juke

Партньори

Контакти

Еmail: info@otgovorna-igra.com

Телефон: 08874 333 433